Attraktivt beliggende ejendom på i alt 2.605 kvm i vækstbyen Roskilde

2. november 2020

THYLANDER UDVIDER MILLIARDPORTEFØLJE MED ATTRAKTIV ROSKILDE-EJENDOM

Thylander har i samarbejde med fondens institutionelle investorer, PFA og Industriens Pension, tilføjet yderligere 28 boliglejemål og fem erhvervslejemål til fonden Danske Boligejendomme, der har en samlet portefølje på cirka 1 mia. kr. fordelt på 32 ejendomme i Jylland og på Sjælland.

Det sker med købet af ejendommen Dronning Margrethes Vej 2-4B/Sankt Ols Gade 24 – en centralt placeret hjørneejendom i Roskilde med eftertragtede lejemål og gåafstand til bymidten. Ejendommens etageareal andrager i alt 2.605 kvm fordelt på 28 boliglejemål og fem mindre erhvervslejemål.

”Hos Thylander lægger vi et stort arbejde i at håndplukke de helt rigtige ejendomme til vores investorer og fonde. Dette køb matcher i den grad vores fokus på at opbygge en stærk portefølje i vækstbyer uden for København og Aarhus, og det er et område vi fortsat har stor interesse i,” siger partner og direktør i Thylander, Henrik Køhn og fortsætter: ”Roskilde er en af de mest attraktive byer på Sjælland og har de seneste 10 år fået næsten 5.000 nye indbyggere fordelt på alle aldersgrupper.”

Ejendommen er fondens anden investering i Roskilde, idet Ringstedvej 3A-7C blev føjet til porteføljen i 2019. Her iværksatte Thylander – i samarbejde med Sophienberg Gruppen, Møgelhøj Arkitekter og entreprenøren DPU Entreprise – opførelse af nye tagkonstruktioner, der tilførte ejendommen 14 lækre to-værelses taglejligheder, som lynhurtigt blev udlejet.

For yderligere informationer, kontakt venligst

Kristian Krogh, CEO/Managing partner, krogh@thylander.dk, 21 31 00 55

Henrik Køhn, partner og direktør, hk@thylander.dk, 28 89 16 61

Klik her og læs mere om fonden Danske Boligejendomme

Andre nyheder og indsigter