Thylander styrker projektorganisationen med ansættelsen af David Loft

31. august 2022

Thylander styrker projektorganisationen med ansættelsen af David Loft

Thylander foretager en styrkelse af sit projektudviklingsteam med ansættelsen af David Loft som Director pr. den 1. september 2022.

David, 33 år, kommer fra en stilling hos Birch Ejendomme, hvor han har haft ansvar for ejendomsprojekter og transaktioner med en værdi på over 5 mia. kroner og derudover senest været med i processen omkring salget af Birch Ejendomme til en international investor.

Han har tidligere arbejdet i en årrække hos Deloitte Financial Advisory og er uddannet Cand. Merc. FIR (Finansiering og Regnskab) fra CBS.

Kristian Krogh, Managing Partner i Thylander, udtaler: ”Vi er meget glade for at kunne tiltrække David, der kommer med stærke ejendomskompetencer på finansielle og kommercielle forhold samt betydelig hands-on erfaringer med investeringer og transaktioner.”

David Loft siger: ”Jeg glæder mig meget til at blive en del af Thylander-teamet og være med til at arbejde med nogle af de mest spændende udviklingsopgaver i markedet. Thylander er som virksomhed på en spændende vækstrejse, som jeg ser frem til at være med til at realisere.”

David vil styrke Thylanders organisationen omkring større nuværende og kommende udviklingsprojekter, herunder blandt andet udviklingen af ejendomskomplekset ved Holmens Kanal og Kongens Nytorv, der i dag huser Danske Banks hovedkontor frem til deres fraflytning. Området skal udvikles fra et lukket område til et levende bykvarter af høj kvalitet til gavn for byens beboere og virksomheder.

Andre nyheder og indsigter