THYLANDER STYRKER ORGANISATIONEN

THYLANDER STYRKER ORGANISATIONEN

27. april 2021

THYLANDER STYRKER ORGANISATIONEN

Thylander har ansat Mikkel Rosendahl som CFO og Jarl Greve i en nyoprettet stilling som Director, Strategy & Business Development.

Mikkel Rosendahl er per den 19. april tiltrådt som ny CFO for Thylander Gruppen og overtager det samlede ansvar for virksomheden økonomi, finans og fund management funktioner.

Mikkel Rosendahl, 41 år, har i en årrække arbejdet i Ørsted koncernen, herunder som CFO for distributionsselskabet Radius. Senest kommer han fra et job hos Copenhagen Infrastructure Partners som Chief Risk Officer.  Han er oprindeligt uddannet cand. oecon fra Aarhus Universitet.

Thylander har endvidere ansat Jarl Greve i en nyoprettet stilling som Director, Strategy & Business Development.

Jarl Greve, 27 år, har en baggrund i Boston Consulting Group og kommer senest fra en stilling som Strategy Lead hos TrackMan. Han har en Bachelor i International Business fra CBS samt en Master in Strategic Management fra HEC i Paris.

Kristian Krogh, CEO & Managing Partner i Thylander udtaler: ”Disse samt øvrige ansættelser er udtryk for en målrettet strategisk og operationel oprustning i Thylander.” Og fortsætter: ”Vi har ambitiøse planer for vækst og udvikling over de kommende år og vi er kompromisløse i forhold til at sætte og fastholde det bedste team i branchen.”

For yderligere informationer, kontakt venligst:

Kristian Krogh, CEO & Managing Partner, krogh@thylander.dk – 21 31 00 55

Mikkel Rosendahl, CFO, miro@thylander.dk – 24 97 32 74

Jarl Greve, Director, Strategy & Business Development, jg@thylander.dk – 31 37 02 60

ANDRE NYHEDER OG INDSIGTER