THYLANDER STYRKER BESTYRELSEN YDERLIGERE

29. november 2021

THYLANDER STYRKER BESTYRELSEN YDERLIGERE

Maria Hjorth, tidligere direktør for VP Securities, indtræder som næstformand i bestyrelsen for Thylander Gruppen A/S.

Maria Hjorth, tidligere adm. direktør for VP Securities, indtræder i bestyrelsen for Thylander. Maria Hjorth sidder i dag i bestyrelsen for bl.a. Maj Invest, Trifork, Asetek og Monsenso og har tidligere været adm. direktør i Mercer Danmark og ansat i Danske Bank samt Carnegie. Maria Hjorth er uddannet Cand.polit. fra Københavns Universitet og har en master i virksomhedspsykologi fra University of Westminster, London.

Bestyrelsesformand Lars Thylander udtaler: ”Efter at vi tidligere på måneden kunne annoncere forhenværende klima-, energi, og ligestillingsminister Lykke Friis’ indtræden i bestyrelsen, er det en kæmpe glæde at vi nu kan foretage yderligere en markant styrkelse” og han fortsætter; ”Maria Hjorth kommer med betydelige digitale kompetencer og en stærk baggrund fra finans- og konsulentverdenen som vi ser frem til at kunne drage nytte af.”

Maria Hjorth ser frem til bestyrelsesarbejdet hos Thylander: ”Jeg glæder mig til at blive en del af Thylanders ambitiøse og kompetente team. Selskabets fokus på at udvikle og drive bæredygtige ejendomsinvesteringer i et tæt og langvarigt samarbejde med investorerne, er en ambition jeg ser frem til at være med til at drive i bestyrelsen.”

Bestyrelsen i Thylander Gruppen A/S vil herefter bestå af Lars Thylander (formand), Maria Hjorth (næstformand), Lykke Friis, Jørgen Rugholm, Peter Reedtz, Per H. Jensen og Per Klitgård.

For yderligere informationer, kontakt venligst:

Maria Hjorth, +45 25 55 63 39
Lars Thylander, +45 22 14 43 27

ANDRE NYHEDER OG INDSIGTER