THYLANDER SKYDER NY EJENDOMSFOND I GANG MED FØRSTE INVESTERING

5. juli 2021

THYLANDER SKYDER NY EJENDOMSFOND I GANG MED FØRSTE INVESTERING

Thylander har købt den første ejendom til den nyetablerede Thylander Property Fund. Der er tale om en velbeliggende erhvervsejendom i København.

Kort tid efter etableringen har Thylander skudt investeringerne i Thylander Property Fund i gang med købet af en velbeliggende ejendom på Strandlodsvej 48, 2300 København S.

Der er tale om en velbeliggende og fuldt udlejet ejendom på cirka 2.400 kvm udlejet til en række erhvervslejere og med en populær og efterspurgt privat børnehave som ankerlejer, hvilket er med til at sikre langvarige og stabile lejeindtægter.

Thylander Property Fund er etableret for få måneder siden i samarbejde mellem Thylander og en række udvalgte investorer. Fonden, der er en såkaldt evergreen fond uden foruddefineret slutdato, har til hensigt at opbygge en solid ejendomsportefølje i Hovedstadsregionen, der kan give investorerne et stabilt og langsigtet afkast. Fonden vil årligt åbne for indskud fra nye investorer.

”Vi er glade for at have gennemført det første køb til fonden, der grundlæggende bygger på den samme investeringsstrategi, som succesfuldt har været grundlaget for de TG Partners-fonde, der gennem mere end 10 år kontinuerligt har givet vores investorer et attraktivt afkast. Vi har på samme tid en forsigtig men også opportunity-drevet tilgang med et skarpt blik for mulighederne og den gode handel,” siger Kristian Krogh, Managing Partner i Thylander og varsler, at der er yderligere investeringer på vej i fonden.

For yderligere informationer, kontakt venligst:

Kristian Krogh, Managing Partner, Thylander 21 31 00 55, krogh@thylander.dk

ANDRE NYHEDER OG INDSIGTER