THYLANDER SÆLGER BOLIGEJENDOM PÅ ØSTERBRO

25. maj 2021

THYLANDER SÆLGER BOLIGEJENDOM PÅ ØSTERBRO

Thylander og en række private investorer har solgt ejendommen Nygårdsvej 25-27/Masnedøgade 28-32 på Østerbro til Europa Capital LLP.

Den 3.647 kvm store ejendom består af 38 boliglejemål, et enkelt erhvervslejemål samt P-kælder med 20 parkeringspladser og er beliggende i det nye ”Klimakvarter Østerbro”.

Thylander og i alt ni private investorer købte i 2017 den dengang ny-opførte ejendom.

”Vi er glade for at have skabt endnu et godt resultat til vores investorer. Vi havde egentlig ikke planlagt et salg, men da vores aktive asset management siden overtagelsen har forbedret driftsresultatet løbende og vi modtog et så attraktivt tilbud, valgte vi alligevel at gennemføre et salg. En stor tak til vores rådgivere og ansvarlige medarbejdere samt køber for en løsningsorienteret proces,” udtaler Partner i Thylander, Henrik Køhn.

Thylander har været rådgivet af Colliers og Bech-Bruun i forbindelse med transaktionen.

Keystone har rådgivet køberen Europa Capital LLP, en ejendomsforvalter der investerer i hele Europa på vegne af institutionelle investorer, og siden 1995 samlet har etableret ni ejendomsfonde og været involveret i over 130 transaktioner til en samlet værdi på mere end € 11 mia.  (DKK 82 mia.).

For yderligere informationer, kontakt venligst:

Henrik Køhn, Partner, hk@thylander.dk – 28 89 16 61