THYLANDER I STORT SAMARBEJDE MED AP PENSION

16. december 2021

THYLANDER I STORT SAMARBEJDE MED AP PENSION

Thylander har bistået AP Pension i købet af BoStad A/S og skal fremover varetage forvaltning og udvikling af ejendomsporteføljen på mere end 70 ejendomme

AP Pension har ved pressemeddelelse udsendt tidligere i dag offentliggjort en aftale med det amerikanske investeringsselskab Castlelake om at købe det danske ejendomsselskab Bostad A/S og deres samlede portefølje af ejendomme i Danmark.

Thylander har bistået AP Pension ved transaktionen og vil fremadrettet ligeledes samarbejde med AP Pension om forvaltning og udvikling af porteføljen.

Handlen er samtidig et element i at AP Pension og BankInvest udvider deres eksisterende samarbejde på kapitalforvaltningsområdet med investeringer i boligejendomme.

Handlen omfatter mere end 70 boligejendomme placeret i og omkring 12 regionale vækstbyer på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Partner og bestyrelsesformand Lars Thylander siger: ”Vi er meget stolte af denne transaktion og er glade for den tillid som AP Pension har vist os,” og tilføjer: ”Vi ser handlen som et første skridt i et langvarigt stærkt samarbejde der indebærer store perspektiver for både os og AP Pension i relation til denne portefølje.”

Thylander vil som en del af aftalen overtage et stærkt team bestående af nøglemedarbejderne fra BoStad A/S, der fremover vil fortsætte deres arbejde i Thylander Gruppen A/S.

”Teamet hos BoStad har gjort et fantastisk arbejde med at drive og udvikle porteføljen og vi ser meget frem til at byde de dygtige medarbejdere fra BoStad velkommen hos os,” afslutter Lars Thylander.

For yderligere informationer, kontakt venligst:

Lars Thylander – lt@thylander.dk – +45 22 14 43 27

ANDRE NYHEDER OG INDSIGTER