Thylander Gruppen sætter turboen til

9. februar 2022

Thylander Gruppen sætter turboen til

Ejendomskoncernen Thylander har for alvor sat turboen til fra start af 2022. Selskabet har overtaget Sophienberg Gruppen, udvidet partnerkredsen og er flyttet i et nyrenoveret moderne domicil i Bredgade. Alt sammen skal være med til at understøtte, at Thylander når selskabets meget ambitiøse målsætninger frem mod 2026, hvor ejendomsporteføljen skal være mere end fordoblet til over 30 mia. kr.

Thylander forvalter i dag ni ejendomsfonde og ejendomskonsortier, hvor den samlede forvaltede portefølje andrager cirka 15 mia. kr. og omfatter et samlet etageareal på cirka 800.000 kvm.

Thylanders Managing Partner, Kristian Krogh, forklarer, at de store vækstambitioner er et udtryk for et klart strategisk valg i et boomende ejendomsmarked, hvor danske og udenlandske investorers behov for professionelle investerings-, forvaltnings- og udviklingskompetencer vokser markant.

”Vores vækststrategi står på ryggen af mange års erfaringer og succes med udvikling og drift af ejendomme, hvilket har skabt særdeles solide resultater til vores investorer,” siger Kristian Krogh.

Det er også baggrunden for, at Thylander nu har overtaget hele ejerskabet af Sophienberg Gruppen, som siden 2014 har været delejet af Thylander. Sophienberg Gruppens stifter og adm. direktør Lars Bigom indtræder i partnerkredsen i Thylander og fortsætter som adm. direktør i Sophienberg Gruppen, der fortsætter under samme navn.

I samme anledning er aftalt, at medstifter og direktør i Sophienberg Gruppen, Niels Krag, udtræder af ejerskabet. Niels Krag fortsætter uændret i rollen som direktør i Sophienberg Gruppen med ansvar for byggeri og produktion.

”Målet er at opnå større kommerciel synergi og i endnu højere grad spiller hinanden stærke. Sammen dækker vi hele værdikæden fra projektudvikling over drift og forvaltning med et fælles stærkt fokus på kvalitet og bæredygtighed,” siger Kristian Krogh.

Han fortæller samtidig, at Thylander allerede i foråret vil lancere en ny fond i samarbejde med Sophienberg Gruppen.

”Fonden skal blande det bedste fra de to selskaber og udvikle, opføre og drive boliger, med et bæredygtigt langtidsholdbart fokus på funktionalitet, arkitektur og materialer ” siger Kristian Krogh.

Fonden skal med tilsagn fra udvalgte investorer have en investeringskapacitet på over 2 mia. kr.

”Vi fornemmer klart en stor interesse hos investorerne for muligheden for at være med i boliginvesteringer helt fra starten af udviklingsfasen,” siger Kristian Krogh.

Herudover udvider Thylander også partnerkredsen med en række yngre profiler og også den tidligere senior partner i McKinsey & Company, Jørgen Rugholm, træder ind i partnerkredsen som arbejdende bestyrelsesmedlem i tillæg til sine øvrige bestyrelseshverv og aktiviteter.

Partnerkredsen tæller herefter Kristian Krogh (managing partner), Lars Thylander, Henrik Køhn, Lars Bigom, Jørgen Rugholm samt den nyudnævnte partner Frederik Wiidau (32) og de nyudnævnte associate partnere Maj Blach (35), Mikkel Rosendahl (43) og Jarl Greve (28).

”Med udvidelsen af partnerkredsen ruster vi os til at realisere vores vækstambitioner. Vi forstærker vores ledelseskapacitet og fremtidssikrer virksomheden,” siger Kristian Krogh.

Væksten og ønsket om nogle mere attraktive og tidssvarende rammer er årsagen til, at Thylander netop er flyttet ind i nye lokaler i Bredgade 40 i København. Den fine modernistiske kontorbygning fra 1950’erne er blevet gennemgribende men også nænsomt renoveret til et moderne kontorhus.

ANDRE NYHEDER OG INDSIGTER