sidste investering i tg partners VI – nomas søsterrestaurant

4. marts 2020

Thylander køber Strandgade 108

Thylander har på vegne af ejendomsfonden TG Partners VI købt ejendommen Strandgade 108 i København.

Ejendommen har et samlet areal på 1.762 kvm og har en unik beliggenhed på spidsen af Nordatlantens Brygge midt imellem de nye broer Inderhavnsbroen og Trangravsbroen.

Restaurant 108, der er en søsterrestaurant til Noma, driver også kaffe- og vinbaren The Corner fra lokalerne i stueetagen. Ejendommens øvrige arealer på 1.-3. sal er kontorer udlejet til en statslig lejer.

”Vi er meget tilfredse med at have erhvervet denne markante ejendom, der med de nye broforbindelser ligger i et fantastisk miljø midt imellem Nyhavn, Christianshavn og Holmen,” siger bestyrelsesformand Lars Thylander og fortsætter: ”Investeringen passer perfekt ind i vores strategi om at foretage investeringer i ejendomme med potentiale og varig værdi.”

Handlen er – uden medvirken af mægler – gennemført som selskabshandel, og parterne har aftalt ikke at offentliggøre købsprisen.

Lars Thylander tilføjer: ”Købet markerer den sidste investering i denne fond, og vi går nu i gang med at invitere vores kunder til at deltage som investorer i efterfølgeren TG Partners VII, der stort set vil have samme strategi og fokus”.

Eventuelle spørgsmål til nærværende kan rettes til:

Lars Thylander, Bestyrelsesformand, lt@thylandergruppen.dk, Tlf. 22 14 43 27
Kristian Krogh, Managing Partner, krogh@thylandergruppen.dk, Tlf. 21 31 00 55

 

Andre nyheder og indsigter