Thylander forstærker bestyrelsen med markant McKinsey-profil

11. november 2020

Jørgen Rugholm nyt medlem af Thylanders bestyrelse

Thylander Gruppen A/S har i dag valgt Jørgen Rugholm, tidligere Managing Partner hos McKinsey & Company i Danmark, som nyt medlem af bestyrelsen.

I løbet af sin 28-årige McKinsey-karriere har Jørgen Rugholm rådgivet ledende globale selskaber inden for private equity, grøn energi og consumer goods. Han har gennem årene haft mange lederroller hos McKinsey – blandt andet som Managing Partner for Danmark, leder af firmaets nordiske ’Strategy & Corporate Finance Practice’ og har desuden været en del af firmaets europæiske ledelse.

Hos Thylander vil Jørgen Rugholm blive en del af det team, der, i en tid præget af forandringer og nye muligheder, skal udvikle selskabets strategi frem mod 2030.

Bestyrelsesformand Lars Thylander udtaler: ”Jeg er utroligt glad for og stolt over, at vi har kunnet tiltrække en kapacitet som Jørgen, til fremover at være en del af vores strategiske ledelse i virksomheden.” Og han tilføjer: ”Thylander Gruppen har et stærkt udgangspunkt og vi har mange spændende muligheder foran os. Vi glæder os til, at Jørgen skal være med til at guide os på den videre rejse.”

Jørgen Rugholm udtaler: ”Jeg er stolt over at blive bestyrelsesmedlem hos Thylander. Jeg har kendt Lars Thylander i mere end 40 år og er meget imponeret over både de resultater og de ikoniske projekter hans team har gennemført samt den langvarige position som en toneangivende og fremsynet aktør i det danske ejendomsmarked.” Jørgen Rugholm fortsætter: ”Jeg har stor respekt for ejendomsbranchen og går ydmygt til opgaven, men tror også at mine erfaringer og kompetencer kan være med til at understøtte Thylanders strategiske udvikling og bæredygtige værdiskabelse til gavn for kunder, investorer og samfund.”

For yderligere informationer, kontakt venligst:
Lars Thylander, bestyrelsesformand, lt@thylander.dk, 22 14 43 27

OM JØRGEN RUGHOLM

Efter en uddannelse som kandidat i økonomi fra Københavns Universitet og en Masters of Arts, Economics fra European University Institute i Firenze, startede Jørgen Rugholm i marts 1992 en 28 år lang karriere hos McKinsey & Company. Han blev partner i 2000 og fra 2002 til 2006 stod han i spidsen for firmaets Scandinavian Corporate Finance and Strategy Practice. I 2006 blev han Managing Partner i Danmark og fra 2007-2014 var han leder af EMEA Consumer Practice hos McKinsey & Company.

Andre nyheder og indsigter