THYLANDER FINDER NY DIREKTØR TIL ASSET MANAGEMENT

2. december 2021

Thylander finder ny direktør til Asset Management

Karina Brinch tager springet fra partner i et førende advokatfirma til Head of Asset Management hos Thylander

Karina Brinch tiltræder i det nye år en stilling som ejendomsdirektør, Head of Asset Management hos Thylander og overtager det samlede ansvar for selskabets asset management funktion og organisation. Samtidig indtræder Karina i selskabets ledelsesgruppe.

Hun kommer fra en stilling som advokat og partner indenfor fast ejendom hos Plesner og har ca. 10 års erfaring med rådgivning af danske og udenlandske ejendomskunder i forbindelse med transaktioner, entreprise- og erhvervslejeret samt udviklingsprojekter m.v.

Karina Brinch ser frem til den nye rolle hos Thylander: ”Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af Thylanders top professionelle hold. Der er et stort potentiale i asset management, og Thylander har meget ambitiøse mål. Jeg er stærkt drevet af at levere den absolut bedste kundeoplevelse, at sætte medarbejdertrivsel i højsædet, bæredygtighed på dagsordenen, at udvikle og engagere talenter, og af at strukturere og innovere asset management. Jeg ser virkelig frem til at lære hele teamet at kende. Og så skal vi have det rigtig sjovt.”

Kristian Krogh, Managing Partner hos Thylander siger: ”Vi er meget glade for at kunne tiltrække et talent som Karina til at lede vores vækst og udvikling på asset management området. Vi har sat os som mål at ville levere den højeste kvalitet og bedste værdiskabelse til vores kunder og med Karina får vi en stærk leder, der er eksponent for netop dette.”

Karina er 35 år og har med Asger to børn. Hun er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet og har læst HD i Finansiering ved CBS.

For yderligere informationer, kontakt venligst:

Karina Brinch, +45 30 93 71 23
Kristian Krogh, +45 21 31 00 55

ANDRE NYHEDER OG INDSIGTER