THYLANDER BLIVER MEDEJER AF CONTAINER LIVING

18. august 2021

THYLANDER BLIVER MEDEJER AF CONTAINER LIVING

Thylander har købt 10% af Container Living, der udvikler bæredygtige boliger baseret på modulære container-løsninger.

Investeringen i Container Living Holding ApS sker som et led i udbygningen af Thylanders strategiske og operationelle platform.

”Vi har gennem et stykke tid fulgt Container Living og ser et stort potentiale i virksomheden og dens løsninger. En af nøglerne til at skaffe bedre og billigere kvalitetsboliger er modulært og standardiseret byggeri opført efter de principper der kendes fra bæredygtig industriel produktion,” udtaler Managing Partner i Thylander, Kristian Krogh, og fortsætter:

”Mange har forsøgt at knække denne nød, men ingen har på samme måde som Container Living formået at løse de tekniske udfordringer og skabe et gennemarbejdet koncept, der overholder alle de høje krav i bygningsreglementet og samtidig indarbejder social trivsel og bæredygtighed.”

Når Container Living opfører deres bebyggelser, gennemføres en samskabelsesproces, der inddrager de kommende beboere. Der afholdes workshops med mulighed for at møde de andre beboere og sammen finde ud af, hvordan rammerne skabes for det gode liv i et moderne naboskab.

Container Living blev etableret i Vejle i 2016. Visionen er at blive den førende innovative udvikler af modulbaseret containerbyggeri i Skandinavien og samtidig sætte nye og høje standarder inden for modulbyggeri, bæredygtighed samt fællesskab og trivsel. Aktuelt er der etableret løsninger i Vejle og Fredericia og en ny blandet bebyggelse er under etablering i Roskilde-bydelen Musicon.

”Vi er meget begejstrede for at få Thylander ombord som en visionær og strategisk investor, der kan understøtte den næste fase af vores udvikling. Vi har brugt fem år på at udvikle konceptet og de tekniske løsninger, hvoraf flere er patenterede. Vores løsninger er fleksible og kan både etableres på permanente og midlertidige beliggenheder. Vi oplever stor interesse fra kommuner, boligselskaber og investorer, der vil skabe nye løsninger, byliv og betalbare boliger i områder under udvikling,” udtaler adm. direktør i Container Living, Brian Gade.

Læs mere på: containerliving.dk

For yderligere informationer, kontakt venligst:

Kristian Krogh, CEO og Managing Partner i Thylander, krogh@thylander.dk – 21 31 00 55

Brian Gade, adm. direktør, Container Living, brian@containerliving.dk – 22 31 23 24

ANDRE NYHEDER OG INDSIGTER