THYLANDER BLIVER CHALLENGE-PARTNER PÅ BUSINESS BATTLEFIELD

13. oktober 2021

THYLANDER BLIVER CHALLENGE-PARTNER PÅ BUSINESS BATTLEFIELD

Business Battlefield er en studenterdrevet organisation, som arrangerer en “case konkurrence” på CBS med finale-event den 5. november. Konkurrencen har til formål at undervise og teste de studerende i forskellige egenskaber, der er centrale for fremtidens ledere.

Foto: David Møller

”Hos Thylander er vi meget stolte af at være den første Challenge Partner på Business Battlefield. De har en inspirerende vision i Shaping the Leaders of Tomorrow og vi ser frem til at støtte op om projektet og skabe et endnu stærkere bånd til de mange dygtige studerende på CBS. Samtidig giver partnerskabet os en unik mulighed for at eksponere Thylander over for nogle af de største talenter herhjemme, hvilket er essentielt for også fremadrettet at kunne tiltrække de dygtigste medarbejdere til vores organisation,” siger Director (Strategy & Business Development), Jarl Greve fra Thylander.

Business Battlefield er en udløber af CBS Case Competition, som de seneste mange år har afviklet en række case-konkurrencer på CBS. Konkret omfatter Business Battlefield en to-dages workshop, hvor 36 deltagere tilegner sig viden om tre specifikke ledelses-scenarier, som de studerende herefter bliver udfordret i på konkurrencedagen. Finalen afholdes foran et publikum på CBS Campus. Desuden vil der være en række relaterede events på CBS Campus i løbet af oktober og november.

”Vi er hos Business Battlefield ekstremt glade for at kunne annoncere Thylander som vores første Challenge Partner nogensinde. Det betyder, at udfordringerne i konkurrencen for første gang vil tage sit udgangspunkt fra en egentlig virksomhed, Thylander, der også har været med til at skabe selve udfordringerne. Vi glæder os meget til at samarbejde med Thylander,” siger Challenge Manager, Nathalie Bjerkestrand fra Business Battlefield.

For yderligere informationer, kontakt venligst:

Jarl Greve, Director (Strategy & Business Development), Thylander, jg@thylander.dk, 30 60 80 86

ANDRE NYHEDER OG INDSIGTER