thylander modtager prestigefuld ejendomspris

11. september 2020

Thylander bag Årets Transaktion 2020

Årets Ejendomspriser blev den 10. september uddelt af Estate Media, som traditionen tro havde samlet branchen til Ejendomsdagene 2020, der i år blev afholdt på Marienlyst Strandhotel i Helsingør.

Thylander modtog prisen for ”Årets Transaktion 2020”  for købet af ejendomskomplekset på Holmens Kanal i København, der i dag huser Danske Banks Hovedkontor.

CEO og managing partner, Kristian Krogh, modtog prisen på vegne af Thylander og roste teamet bag transaktionen.

Transaktionen omfattede et samlet ejendomskompleks på cirka 50.000 kvm fordelt på 15 bygninger, unikt beliggende ved Kongens Nytorv i området mellem Holmens Kanal, Bremerholm og Vingårdsstræde. De ældste bygninger er over 200 år gamle og rummer vigtige arkitektoniske værdier og en righoldig historie – ikke bare om Danske Bank, men også om København og Danmark.

Da transaktionen blev offentliggjort i foråret, sagde bestyrelsesformand for Thylander, Lars Thylander: ”Dette er en enestående og historisk mulighed for at berige byen med et nyt unikt bymiljø i høj kvalitet til gavn for København. En mulighed som denne møder man kun få gange i livet, og vi er stolte over, at Thylander får den centrale rolle i at forløse potentialet til gavn for nuværende og kommende generationer af københavnere.”

Læs mere her: Konsortie under Thylander køber Danske Banks hovedkontor

Andre nyheder og indsigter