Noma-burgeren genopstår i Thylander-ejendom

20. november 2020

Noma åbner burgerrestaurant i velbeliggende Thylander-ejendom

Positive erfaringer fra en pop-op restaurant, hvor man langede 65.000 burgere over disken på blot fem uger, har nu fået holdet bag Noma til at åbne en permanent burgerrestaurant med navnet POPL. Restauranten åbner den 3. december i Thylanders ejendom på adressen Strandgade 108 på Christianshavn, hvor der bliver plads til 60 spisende gæster.

Tidligere husede Strandgade 108 Nomas Michelin-restaurant med navnet “108”. Men på grund af COVID-19 pandemien blev restauranten lukket og Noma forsøgte sig i stedet med en pop-up burgerrestaurant, der blev en stor succes i løbet af foråret.

“Der var festivalstemning hver dag og 100 procent lokale gæster. Jeg mødte både naboerne fra gården og gamle skolekammerater, som jeg ikke havde set siden 9. klasse, og pludselig stod min gamle bankrådgiver, som i sin tid oprettede min første konto, også i køen. Det var sgu en fed oplevelse. Det der med at lave noget, som er for alle, er noget, der er fyldt med glæde for mit vedkommende,” siger Nomas chef og hovedejer, René Redzepi, i et interview med Berlingske.

Ejendommen Strandgade 108 er en del af porteføljen i Thylanders investeringsfond TG Partners VI, der blev etableret i december 2017 sammen med 29 investorer. Porteføljen består af 11 velbeliggende ejendomme i Københavnsområdet.

Ejendommen har et samlet areal på 1.762 kvm og har en unik beliggenhed på spidsen af Nordatlantens Brygge midt imellem de nye broer Inderhavnsbroen og Trangravsbroen. Den blev købt som den sidste ejendom i TG Partners VI-porteføljen i marts måned i år. Dengang sagde bestyrelsesformand Lars Thylander følgende om handlen:

”Vi er meget tilfredse med at have erhvervet denne markante ejendom, der med de nye broforbindelser ligger i et fantastisk miljø midt imellem Nyhavn, Christianshavn og Holmen. Investeringen passer perfekt ind i vores strategi om at foretage investeringer i ejendomme med potentiale og varig værdi.”

Tidligere på ugen slog den engelske kult-bager Richard Hart dørene op for “Hart Brød + Bar” på hjørnet, hvor 108s café og vinbar, The Corner, før lå.

Andre nyheder og indsigter