MIKKEL WESTFALL BLIVER PARTNER OG KREATIV DIREKTØR I THYLANDER

7. JULI 2021

MIKKEL WESTFALL BLIVER PARTNER OG KREATIV DIREKTØR I THYLANDER

Thylander styrker sine kreative kompetencer og kapacitet når arkitekt Mikkel Westfall indtræder som partner og kreativ direktør

Thylander udvider den 1. august 2021 sin partnerkreds med arkitekt Mikkel Westfall, der over de seneste 20 år har været den drivende kraft i Årstiderne Arkitekter og Sweco Architects.

Mikkel Westfall er et anerkendt navn i ejendoms- og arkitektbranchen og har præget udviklingen af København med markante projekter, så som ”Postgården”, ”Irma-karréen”, Grønttorvet i Valby m.fl. samt øvrige succesfulde projekter i Danmark og udlandet.

”Jeg har i mange år beundret Mikkel for hans unikke evne til at kombinere det kreative og æstetiske med det funktionelle og forretningsmæssige i ejendomsudvikling. Han vil være en enorm gevinst for vores fremtidige projekter, og jeg glæder mig over at han bliver en del af holdet” siger Lars Thylander, partner og bestyrelsesformand i Thylander.

Mikkel Westfall ser frem til sin nye rolle hos Thylander:

”Min passion er arkitektur, som skaber varig værdi for byen, brugerne og ejerne. Derfor ser jeg meget frem til mit nye arbejde hos Thylander, hvor jeg kan kombinere min erfaring som arkitekt med rollen som bygherre. Det giver mig mulighed for at realisere mine faglige ambitioner og påvirke arkitekturen, den bæredygtige byudvikling samt sikre både æstetikken og kulturarven i vores projekter. Jeg har en tiltro til, at det kan lade sig gøre hos netop Thylander, der i årtier har været kendt for på elegant vis at udvikle ældre ejendomme og give dem nyt liv”

Mikkel Westfall får blandt andet ansvaret for det faglige og kreative analyse- og potentialearbejde på nye og eksisterende projekter. Han skal drive idegenerering og udvikling af nye koncepter, herunder for eksempel nye bo- og arbejdsformer og partnerskaber. Derudover skal han medvirke til udvikling af nye udviklings- og investeringstemaer.

Kristian Krogh, Managing Partner i Thylander glæder sig over, at man i Mikkel Westfall får en stor kapacitet ombord, der kan styrke selskabets kreative profil: ”Det ligger dybt i vores DNA at udnytte de gamle ejendommes sjæl og karakter, hvilket er noget af det mest bæredygtige der findes. Mikkel vil markant styrke vores kompetencer og kapacitet til at udvikle eksisterende og nye ejendomme, samtidig med, at der fastholdes økonomisk bæredygtighed i vores projekter, til gavn for vores investorer.”

Partnerkredsen i Thylander vil fremover bestå af Lars Thylander, Kristian Krogh, Henrik Køhn og Mikkel Westfall.

Mikkel Westfall indtræder samtidigt i bestyrelsen for developervirksomheden Sophienberg Gruppen A/S, der er delejet af Thylander Gruppen.


For yderligere informationer, kontakt venligst:

Mikkel Westfall, +45 23 38 71 58
Lars Thylander, Partner, bestyrelsesformand, +45 22 14 43 27
Kristian Krogh, Managing Partner, +45 21 31 00 55

ANDRE NYHEDER OG INDSIGTER