Markant styrkelse af Investor Relations hos Thylander

19. oktober 2022

Markant styrkelse af Investor Relations hos Thylander

Thylander har ansat Niclas Pedersen og Lars Holm-Pedersen til at lede og udvikle selskabets Investor Relations aktiviteter, som vil være en hjørnesten i fundraising og servicering af nuværende og fremtidige investorer.

Nicklas Pedersen kommer med over ti års erfaring fra den finansielle sektor, hvor han de seneste seks år har arbejdet med investeringer for de mest formuende kunder i Nykredit.

Lars Holm-Pedersen kommer med en mangeårig og tung ledelseserfaring fra bl.a. Danske Bank, PFA og Realdania. De seneste fem år har Lars fungeret som Senior Advisor hos Patrizia.

Lars Thylander, stifter og bestyrelsesformand siger: ”Vi er glade for at kunne byde stærke profiler som Lars og Nicklas velkommen og foretager dermed en markant styrkelse af vores tilbud og service overfor nuværende og kommende investorer i alle segmenter.”

Lars vil primært fokusere på at servicere institutionelle investorer, mens Niclas hovedsageligt vil have fokus på private investorer og family offices.

”Investering i ejendomsfonde er i dag et helt integreret element i kompetente investorers porteføljer og formuer. Vi er stolte af den tillid investorerne viser os og ser frem til at forstærke vores tilbud til dem som en ledende forvalter i det danske marked,” slutter Lars Thylander.


For yderligere informationer om mulighederne for at investere i Thylanders ejendomsfonde, kontakt venligst:

Nicklas Pedersen, Investor Relations, Private and Family Offices. np@thylander.dk, tlf. 21 23 59 04

Lars Holm-Pedersen, Head of Investor Relations, Institutional , lh@thylander.dk, tlf. 61 63 33 18

Lars Thylander, Partner, lt@thylander.dk, tlf 22 14 43 27

ANDRE NYHEDER OG INDSIGTER