ledelsesmæssig omstrukturering hos thylander gruppen

2. december 2022

Thylander styrker ledelselsesstruktur som følge af Kristian Kroghs aftrædelse

 

Lars Thylander, overtager per 1. december den daglige ledelse i selskabet som CEO i Thylander Gruppen, som følge af Kristian Kroghs aftrædelse. Kristian Krogh fratræder efter eget ønske.

Samtidig er vi meget glade for at kunne byde Søren Vendelbo Jacobsen velkommen som partner og viceadministrerende direktør (Deputy Chief Executive Officer). Frem til august 2022 var Søren Co-CIO og Managing Director for Western European Investments i Heimstaden, der er et af Europas største ejendomsselskaber. Som en yderligere styrkelse af ledelsen forfremmes Mikkel Rosendahl fra associate partner og CFO (Chief Financial Manager) til partner og COO (Chief Operation Officer).

”Kristian Krogh har over de seneste knap fire år været med til at lede og udvikle Thylander frem til den stærkere position, vi har i dag. Det vil jeg gerne sige ham en meget stor tak for,” siger Lars Thylander
Også Kristian Krogh har været glad for tiden hos Thylander Gruppen.
”Jeg er taknemmelig over og stolt af, at have været med til at føre Thylander frem til det sted, hvor virksomheden står i dag. Vi har over de seneste år fået opbygget et fantastisk team med stærke kompetencer og en holdånd, der kan bære Thylander ind i fremtiden. Så det har været en svær og også emotionel beslutning, men jeg har følt, at tiden var moden til, at jeg skulle videre til næste kapitel af mit arbejdsliv,” siger Kristian Krogh.

Rokaden betyder samtidig, at Lars Thylander fratræder som bestyrelsesformand for Thylander Gruppen. Formandsposten overtages af selskabets hidtidige næstformand Maria Hjorth.