FÆRDSELSSTYRELSEN FLYTTER IND I ATTRAKTIV PFA OG THYLANDER-EJENDOM

  1. oktober 2021

FÆRDSELSSTYRELSEN FLYTTER IND I ATTRAKTIV PFA OG THYLANDER-EJENDOM

Fremover vil en række københavnske teori-og køreprøver tage deres udgangspunkt i Thylanders kontorejendom AMAGERSTRAND OFFICES, hvor Færdselsstyrelsens Team København er rykket ind pr. 1. oktober.

I et nyrenoveret lejemål i Thylanders kontorejendom AMAGERSTRAND OFFICES, skal Færdselsstyrelsen fremover afvikle teoriprøver, ligesom en lang række af københavnernes køreprøver vil tage deres udgangspunkt fra styrelsens nye adresse på Amager.

Lejeaftalen er indgået med Bygningsstyrelsen, og i den forbindelse udtaler Project Manager i Thylander, Tina Jeanne Pedersen: ”Der skal herfra lyde en stor ros til Bygningsstyrelsen for den professionelle tilgang lige fra kontraktindgåelsen til indflytning. Samtidig ser vi det som en tillidserklæring til AMAGERSTRAND OFFICES, at man har valgt at placere en af Færdselsstyrelsens adresser her hos os.”

Kontorejendommen AMAGERSTRAND OFFICES, der er beliggende på Amager Strandvej 390 i Kastrup, har traditionelt været forbeholdt virksomheder med tilknytning til luftfart og den nærliggende Københavns Lufthavn. Men Færdselsstyrelsen nye lejemål og den kommende indflytning fra den globale softwarevirksomhed, Infor, viser med al tydelighed, at AMAGERSTRAND OFFICES er mere og andet end blot luftfart.

”Vi er glade for, at det har været muligt at lave en aftale med AMAGERSTRAND OFFICES. Kontorejendommen har netop det, vi har været på udkig efter: Gode kontorarealer og teorilokaler, samt gode parkeringsforhold, tæt på motorvej og offentlig transport, hvor vi kommer til at kunne give de bedst mulige forhold for vores prøvesagkyndige, kørelærerne og deres elever. Derfor har vi valgt at flytte ind i AMAGERSTRAND OFFICES, siger Brian Paust Nielsen, vicedirektør i Færdselsstyrelsen.

AMAGERSTRAND OFFICES er Københavns nye, internationale erhvervsområde ved Københavns Lufthavn, og er for virksomheder der søger en unik og strategisk placering tæt på flere af Københavns knudepunkter. AMAGERSTRAND har de seneste år gennemgået en større renovering og fornyelse, og huser i dag forskellige typer af virksomheder fordelt på kontorer og kontorfællesskabet AMAGERSTRAND UNITED.

Du kan læse mere om dine muligheder for et attraktivt kontorlejemål på: amagerstrand.com

For yderligere informationer, kontakt venligst:

Tina Jeanne Pedersen, Project Manager, Thylander, 51 77 08 78, tjp@thylander.dk

Yngve Saxil Andersen, pressekonsulent, Færdselsstyrelsen, 4043 5549, yasa@fstyr.dk

ANDRE NYHEDER OG INDSIGTER